Torcik z soczystych, dojrzałych owoców lata zatopionych w przezroczystej galaretce. Prezentuje się imponująco za sprawą tęczy kolorowych, rozmaitych owoców. Torcik deserowy serwowany jest na zimno, co jest dodatkowym atutem podczas przyjęć w upalne dni. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Owoce leśne i żelki zanurzone w bezbarwnej galaretce 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Deser Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Ilość 12 porcji Przygotowanie 20 min. Chłodzenie 3 godz. 20 min. Kalorie 1... czytaj dalej...
Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl