Torcik owocowy zatopiony w przezroczystej galaretce

Torcik owocowy zatopiony w przezroczystej galaretce

Torcik owocowy zatopiony w przezroczystej galaretce

Torcik z soczystych, dojrzałych owoców lata zatopionych w przezroczystej galaretce. Prezentuje się imponująco za sprawą tęczy kolorowych, rozmaitych owoców. Torcik deserowy serwowany jest na zimno, co jest dodatkowym atutem podczas przyjęć w upalne dni. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Owoce leśne i żelki zanurzone w bezbarwnej galaretce 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Deser Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Ilość 12 porcji Przygotowanie 20 min. Chłodzenie 3 godz.  20 min. Kalorie 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Czego jeszcze nie wiesz o truskawkach, ciekawostki, kalorie i przepisy!

Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.