Coś dla miłośników sernika i maku. Łaciaty sernik z twarogu w kostce, nie wymagający mielenia w maszynce. Sernik na bazie białego sera w kostce ma zupełnie inną strukturę, solidniejszą i dla mnie bardziej sernikową, niż puszysty sernik z sera w wiaderku. Jednocześnie jest przygotowany za pomocą ręcznego blendera, bez brudzenia milionów części maszynki do mielenia. Drugą warstwę łaciatego sernika stanowi własnej roboty masa makowa z gotowego, mielonego maku oraz kawałków chrupiących bakalii – konkretni... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl