Swojskie, pachnące drożdżówki zaplatane z konfiturą. Wypływająca z ich wnętrza marmoladka z żurawiny i spora porcja słodkiego lukru cytrynowego. Domowe drożdżówki odpowiednio przechowywane zachowują świeżość do 3 dni. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Drożdżówki przełożone owocową marmoladką 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Danie: Wypieki Kuchnia: Polska Trudność: Średnie Ilość 10 sztuk Przygotowanie 1 godz. Pieczenie 20 min. Kalorie 200 kcal Zaplatane drożdżówki z konfiturą z owoców... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl