Najpyszniejsze domowe pączki z charakterystyczną bledszą obwódką. Pączki nadziewane prawdziwą konfiturą z płatków różanych, nie marmoladą z dzikiej róży. Puszyste dzięki żółtkom i kilkukrotnemu wystaniu ciasta, nie przesiąknięte tłuszczem dzięki spirytusowi i utrzymaniu odpowiedniej temperatury podczas smażenia. Oto cały sekret doskonałych pączków. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Pączki tradycyjne z konfiturą z płatków róż 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Wypieki Kuchnia: Polsk... czytaj dalej...
Według chrześcijańskiego kalendarza jest to ostatni czwartek przed wielkim postem, znany również pod inną nazwą „zepsuty czwartek”.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl