Kruche rogaliki z masą krówkową i migdałami

Kruche rogaliki z masą krówkową i migdałami

Kruche rogaliki z masą krówkową i migdałami

Krówkowa masa kajmakowa i migdały w kruchych, maślanych rogalikach. Nieskomplikowany przepis na maleńkie rogaliki, sprawdzą się jako ciasteczka na okres zbliżających się świąt wielkanocnych. U mnie w tym roku zagoszczą na świątecznym stole, zaraz obok sernika którego nie może zabraknąć. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Kruche rogaliki kajmakowe z migdałami 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Wypieki Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Ilość 30 sztuk Przygotowanie 30 min. Pieczenie 20 min... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.