Jakiego oleju używać w kuchni i do czego?

Jakiego oleju używać w kuchni i do czego?

Jakiego oleju używać w kuchni i do czego?

Obecnie na półkach jest tak wiele olejów kuchennych, że trudno wybrać taki, który będzie odpowiedni. Niektóre nadają się do smażenia, a inne najlepiej używać w postaci, w jakiej są. A co jest lepsze pod względem zdrowotnym? Jak wybierasz? Oto pięć olejów kuchennych, które naszym zdaniem powinny znaleźć się w każdej spiżarni! Oliwa z oliwek Wraz ze wzrostem popularności diety śródziemnomorskiej oliwa z oliwek stała się podstawowym olejem kuchennym w wielu kuchniach. Jest dobra dla zdrowia serca i trawienia i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję