Galaretki z mięsem kurczaka na bazie rosołu drobiowego

Galaretki z mięsem kurczaka na bazie rosołu drobiowego

Galaretki z mięsem kurczaka na bazie rosołu drobiowego

Galaretki z bulionu drobiowo – warzywnego i tego co w rosole gotowane. W mojej rodzinie galaretki to nieodzowny element menu każdego uroczystego przyjęcia. Zajada się je w postaci polanej świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny lub octem, w zależności co kto lubi. Ponadto każdy je lubi, ponieważ zawierają chude gotowane mięso i warzywa. W dodatku można je szybko przyrządzić, bo bazą tego specjału jest najzwyklejszy domowy rosół. Artykuł Galaretki z mięsem kurczaka na bazie rosołu drobiowego pochodzi z serwisu Pro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.