Ciasto z czerwoną porzeczką pod kruszonką

Ciasto z czerwoną porzeczką pod kruszonką

Ciasto z czerwoną porzeczką pod kruszonką

Sezon na pyszne świeże owoce zbliża się wielkimi krokami, a w zakamarkach mojej zamrażarki wciąż zostało trochę zapasów mrożonek z zeszłego roku. Nie mogą się zmarnować, nie znoszę kiedy jedzenie się marnuje i bardzo to przeżywam, dlatego za wszelką cenę chcę tego uniknąć. W zgliszczach lodówki, w zamrażarce znalazłam piękne czerwone porzeczki. Przygotowałam więc moje ukochane, błyskawiczne ciasto ucierane z maślaną kruszonką. Do jego przygotowania możesz użyć jakichkolwiek owoców, zarówno świeżych jak i mroż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.