Ciasto gruszkowe z gruszkami w syropie

Ciasto gruszkowe z gruszkami w syropie

Ciasto gruszkowe z gruszkami w syropie

Wyśmienite ciasto gruszkowo korzenne oblane gruszkowym syropem z cukrem trzcinowym, udekorowane królewsko gruszkami gotowanymi w syropie. Puszyste, wilgotne ciasto ucierane o korzennym aromacie z dojrzałymi gruszkami. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ciasto gruszkowe z gruszkami w syropie 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Ciasto Kuchnia: Polska Trudność: Średnie Ilość 10 porcji Przygotowanie 30 min. Pieczenie 50 min. Kalorie 230 kcal Gruszkowe ciasto ucierane z gruszkami gotowany... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.