Wyśmienite ciasto gruszkowo korzenne oblane gruszkowym syropem z cukrem trzcinowym, udekorowane królewsko gruszkami gotowanymi w syropie. Puszyste, wilgotne ciasto ucierane o korzennym aromacie z dojrzałymi gruszkami. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Ciasto gruszkowe z gruszkami w syropie 5 od 1 osoby Autor: Paweł Clad Danie: Ciasto Kuchnia: Polska Trudność: Średnie Ilość 10 porcji Przygotowanie 30 min. Pieczenie 50 min. Kalorie 230 kcal Gruszkowe ciasto ucierane z gruszkami gotowany... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl