Ciekawa propozycja na gorące dni. Arbuz w nowym wydaniu czyli na słono z parmezanem w postaci chłodnika. Przepis podpatrzony na wakacjach. Już raz doskonałym połączeniem okazał się arbuz z serem feta i oliwkami – czyli również na słono w postaci koreczków. Okazał się hitem każdych letnich imprez. Dlatego też dużą nadzieję wiążemy z arbuzem w postaci słonego chłodnika. Arbuz jako jeden z nielicznych owoców, który sam w sobie jest bardzo słodki, genialnie łączy się ze słonymi dodatkami. Stąd genialne połąc... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl