Chleb piwny z dodatkiem białego piwa lager. Bez żmudnego wyrabiania, ciasto chlebowe wystarczy wymieszać łyżką kuchenną i odstawić do wyrośnięcia na całą noc. Rano godzinka w piekarniku i tak oto powstaje chrupiące śniadaniowe pieczywo domowej roboty. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Chleb piwny na zakwasie z dodatkiem piwa 5 od 2 osób Autor: Paweł Clad Kuchnia: Polska Trudność: Łatwe Ilość 1 bochenek Przygotowanie 10 min. Pieczenie 1 godz. Kalorie 190 kcal Świeże pieczywo wpro... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl