Beza Pavlova z kremem z białą czekoladą i mini kiwi

Beza Pavlova z kremem z białą czekoladą i mini kiwi

Beza Pavlova z kremem z białą czekoladą i mini kiwi

Urocze monoporcje bezy Pavlova. Krucha beza z kremem z białą czekoladą i mascarpone oraz musem kiwi. Wierzch udekorowany słodkimi owocami dojrzałego mini kiwi. Mini kiwi to moje owocowe odkrycie zeszłego roku. Owoce wielkości winogrona, przypominają agrest, a smakują jak dojrzałe kiwi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Beza Pavlova z kremem z białą czekoladą i mini kiwi 5 od 27 osób Autor: Paweł Clad Danie: Deser Kuchnia: Australijska Trudność: Średnie Porcje 12 ciastek Przygotowanie 1 g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.