Składniki : szklanka ugotowanego zielonego groszku , jest już świeży, ale może być mrożony mały pęczek rzodkiewki 3 ugotowane jajka 1 cebula czerwona majonez z jogurtem Przygotowanie : Jajka, cebulę i rzodkiewkę pokroić w kostkę Do groszku, dodać pokrojone składniki i wszystko wymieszać, posolić, dodać pieprz Doprawić majonezem zmieszanym z jogurtem. Sałatka szybka do zrobienia, a przy tym smaczna i prosta :) czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula