Kanapka z indykiem, sałatą i czerwoną cebulą

Kanapka z indykiem, sałatą i czerwoną cebulą

Kanapka z indykiem, sałatą i czerwoną cebulą

Przepis na : śniadanie

Smaczna kanapka z piersią z indyka, sałatą strzępiastą i czerwoną cebulą. Oczywiście indyka możemy zamienić np. na filet z kurczaka. Niestety nie jest to najszybsza kanapka, jaką możemy przygotować, a panierowane mięso i majonez sprawiają, że jest dosyć kaloryczna. Mimo to świetnie się sprawdza np. na drugie śniadanie. Dobrze smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno, dzięki czemu bez zawahania możemy ją spakować i zabrać ze sobą np. do szkoły, pracy, czy na trening. Składniki 200 g piersi z indyka 1 jajko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Programista w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.