Diabelski schab w panierce

Diabelski schab w panierce

Diabelski schab w panierce

Przepis na : obiad

         Niby zwykły, panierowany schab, a jednak trochę inny. Przepis powstał z modyfikacji przepisu na karkówkę podpatrzonego  na blogu Di gotuje  . Tak przygotowany schab często gości na naszym stole. Przepis jest niezwykle praktyczny, gdyż mięso może sobie trochę poleżeć w marynacie. Po usmażeniu jest pyszne i kruche. 1 kg schabu bułka tarta smalec do smażenia Martnata: 2 jajka 1 łyżka majonezu 2 łyżki mąki ziemniaczanej 1 łyżka przyprawy typu Vegeta 1 łyżka pieprzu  ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Praktyczna pl

Autor

Asch

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, marynaty, mięso, schab, bułki, kotlet, majonez, kotlety, karkówka, dania mięsne, obiad, schab gotowany, karkówka na obiad, mięso na obiad, kotlety ziemniaczane

Inne przepisy z Praktyczna pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję