Pieczona cukinia faszerowana ryżem i pomidorami
Pieczona cukinia faszerowana ryżem i pomidorami
Przepis na : podwieczorek
Dziś propozycja na lekki podwieczorek. Cukinie uwielbiam, o czym pisałam już nie raz. Sama w sobie nie jest zbyt kaloryczna i sycąca, dlatego jeśli chcemy się najeść, musimy ją połączyć z czymś konkretnym. Ja użyłam czarnego ryżu, ale głównie dlatego że akurat taki miałam pod ręką. Spokojnie możecie go zastąpić brązowym czy nawet ulubioną kaszą. Co do samej odmiany ryżu - gotujemy ją podobnie jak brązowy (ok. 35- 40 minut), charakteryzuje się lekko orzechowym posmakiem i jest jedną z najbardziej wartościowy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Powiedz dietom nie
Autor
Daria Waś
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryż, cukinia, diety, dieta, zdrowe przepisy, ciekawe przepisy, kasza, warzywa, ryż z warzywami, warzywa na patelnie
Inne przepisy z Powiedz dietom nie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję