Bezpieczne i niepożądane barwniki w żywności - ściąga do wydrukowania

Bezpieczne i niepożądane barwniki w żywności - ściąga do wydrukowania

Bezpieczne i niepożądane barwniki w żywności - ściąga do wydrukowania

Wiadomo, że im mniej jemy przetworzonych produktów, tym lepiej. Dobrze jest stawiać na   naturalność, kupować jak najwięcej warzyw i owoców - to najlepszy i najprostszy sposób na uniknięcie niechcianych dodatków w żywności. Wiem jednak,   że czasem trudno jest uciec od E dodatków. Wiem też, że nie zawsze trzeba omijać je szerokim łukiem - nie wszystkie są złem najgorszym. Aby Wam trochę usystematyzować wiedzę na temat dodatków do żywności, postanowiłam opisać je pokrótce na blogu.  Zacznę od bar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Powiedz dietom nie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.