Bezglutenowe pierogi z jagodami.

Bezglutenowe pierogi z jagodami.

Bezglutenowe pierogi z jagodami.

Przepis na : obiad

Uwielbiam eksperymentować w kuchni. Choć glutenu z diety nie wykluczam, bardzo często mam ochotę zastąpić  potrawy na bazie mąki pszennej czymś innym, nowym. Obecnie mamy tak duży wybór różnego rodzaju mąk, kasz czy makaronów, że grzechem byłoby ograniczanie się do samej pszenicy;) Tym razem postanowiłam zmodyfikować swoje ukochane pierogi. Zobaczcie, co z tego wyszło. Składniki (u mnie 25 sztuk, dość dużych) 1 szklanka mąki gryczanej (najlepiej z kaszy niepalonej) + trochę do podsypywania 1/2 szklanki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Powiedz dietom nie

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.