. Dwie nieduże cebule kroję w kostkę i podsmażam na patelni, pod koniec smażenia dodaję starte ząbki czosnku. 30 dkg mielonego mięsa wieprzowego albo z indyka smażę wraz z cebulą,solą,pieprzem,bazylią,słodką papryką i oregano. Dodałam również małą białą,pokrojoną w kostkę świeżą paprykę. Bakłażana i cukinię myję, kroję wzdłuż na pół i wydrążam środek. Można też wydrążyć i nafaszerować cukinię. Dodaję do farszu pokrojoną w kostkę cukinię i wydrążony środek z bakłażana. Gdy w... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...