Dzień dobry!Postanowiłam przygotować kilka wersji domowego ketchupu. Po co kupować w sklepie, skoro można go przygotować samodzielnie i będzie o niebo lepszy? Pierwsza wersja, to wersja ze śliwkami, całkiem ciekawa, dość słodka, ale ja takie właśnie lubię.Przygotowywanie ketchupu jest nieco pracochłonne i czasochłonne, ale warto!Zapraszam!Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Jenna, Justyna, Gatita - bardzo dziekuję Wam za miłe komentarze!Pozdrawiam serdecznie!