Przepis na : obiad
Nie da się ukryć, że sezon grillowy w tym roku mogliśmy rozpocząć niezwykle wcześnie. Wysokie temperatury już w zasadzie od pierwszych dni kwietnia pozwalały na ponowne wydobycie na światło dzienne, zapomnianego na czas zimy, grilla. Myślę że nie przesadzę stwierdzeniem, że niemal wszyscy bardzo chętnie z tego korzystamy. Nic w tym dziwnego, bo przecież co ... Artykuł Aromatyczne, grillowane szaszłyki z boczkiem, kurczakiem i warzywami pochodzi z serwisu Pogotujmy.pl . czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...