Organizacja Sylwestra w restauracji, to nie lada wyzwanie dla całego personelu. Sprostać trzeba nie tylko dużej liczbie gości, ale też różnym gustom kulinarnym. Oprócz dań głównych, które będą sercem sylwestrowego menu, nie można zapominać o przystawkach. Te – z pozoru niepozorne potrawy, mogą istotnie wpłynąć na humory gości podczas zabawy. Sylwestrowe przekąski towarzyszą im bowiem podczas całej imprezowej nocy. Jak podać sylwestrowe przekąski? Oprócz wyboru konkretnych rodzajów przekąsek, bardzo ważna jest ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...