,,Roladki ze szparagami otulone boczkiem’’
,,Roladki ze szparagami otulone boczkiem’’
Lubicie szparagi? Jeśli tak to prezentuję Wam dziś owinięte w sznycle szparagi- proste, pyszne i zarazem wykwintne danie. Inspiracją do powstania roladek była życzliwość marki Ole ! Składniki: 4 sznycle wieprzowe po 15 dag 1 słoik białych szparagów 4 plastry boczku 4 plastry sera żółtego 4 łyżki oliwy 2 łyżki musztardy sól, pieprz Wykonanie: Sznycle myjemy i osuszamy. Rozbijamy na płaty grubości około 1 cm. Sznycle oprószamy solą i pieprzem a następnie smarujemy cienko musztardą i układamy na nich po 5 szp... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Podróż w kulinaria
Autor
aga20101
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sznycle, szparagi, sznycel, roladki, boczek, słoik, mięso, ser biały, pieczony boczek, mięsa pieczone
Inne przepisy z Podróż w kulinaria
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję