Paella pomidorowa

Paella pomidorowa

Paella pomidorowa

Przepis na : obiad

500 g mrożonych owoców morza (krewetki, małże, kalmary) 50 g masła 250 g sypkiego ryżu do risotto 1 czerwona papryka 1 por (biała część) ok. 100g 4 ząbki czosnku 200 g pomidorów z puszki 20 czarnych oliwek 250 ml bulionu ( można skorzystać z tego przepisu ) oliwa z oliwek sól morska pieprz kurkuma słodka papryka w proszku cytryna Składniki pozwalają na wykonanie 4 dużych porcji obiadowych. Przygotowanie. 1. Owoce morza: Zamrożone owoce morza przełożyć do dużego sita. Przelać wrzątkiem, posolić i pozostawić na o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pij soki wyciskane

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.