Cześć :D Dziś zrobiłam prawie dwa obiady :D No jeden na dziś a drugi na jutro. Wyszło jak wyszło i główny obiad będzie serwowany nazajutrz a tak zwany efekt uboczny właśnie dziś. Stało się to tak, dlatego że zwyczajnie szybciej udało mi się go zrobić. Może wielkiej tajemnicy nie będę robić. ...robię właśnie gołąbki z włoskiej kapusty. O tym napiszę następnym razem a dziś skupię się na tym, co zrobiłam z tego co mi zostało z całego szykowania tej pyszności :D Po obgotowaniu kapusty i oddzieleniu ... czytaj dalej...
Uwielbiam "stać przy garach". Uwielbiam jeść, testować nowe smaki. Na co dzień pracuję jako księgowa a po pracy kuchnia jest wyłącznie moja :D
Zapraszam do poczytania z moimi zmaganiami z garami:D Smaki dzieciństwa, próby odtworzenia kuchni włoskiej, azjatyckiej.