SCHAB FASZEROWANY PAPRYKĄ I PIECZARKAMI

SCHAB FASZEROWANY PAPRYKĄ I PIECZARKAMI

SCHAB FASZEROWANY PAPRYKĄ I PIECZARKAMI

Przepis na : obiad

Dzisiaj mam dla Was przepis na danie obiadowe, które wszyscy w mojej rodzinie uwielbiamy. Schab faszerowany papryką i pieczarkami jest fajną alternatywą dla mięsożerców. Znajdziecie w nim oprócz mięsa dość sporą porcję warzyw, których ciągle jemy zbyt mało. Takie mięso nafaszerowane warzywami to propozycja nie tylko na niedzielny obiad , ale na każdy dzień tygodnia. Nie zajmuje zbyt wiele czasu, a smakuje wyśmienicie. Polecam:) SCHAB FASZEROWANY PAPRYKĄ I PIECZARKAMI schab sól, pieprz FARSZ 1 duża papryka ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Pieguskowa Kuchnia

Warto przeczytać

Jak zrobić idealnego schabowego?

Można rzec, że jest to najpopularniejsze danie polskiej kuchni, lecz nie każdy potrafi go przyrządzić tak by zapierał dech w piersiach.

Czytaj dalej...

Autor

piegusekpiegusek

Znajdziesz tu przepisy, które z łatwością można przygotować w każdej kuchni. Miło mi będzie jeżeli ugotujesz coś z mojego przepisu. Podziel się ze mną informacją - sprawisz mi ogromną przyjemność. Witaj w Pieguskowej Kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, schab, tarta, papryka, mięso, papryka faszerowana, bułki, dania obiadowe, obiad, sałata, ziemniaki, roladki, pieczarki do obiadu, wieprzowina, mięso na obiad, jajka z farszem, warzywa na patelnie, jajka faszerowane

Inne przepisy z Pieguskowa Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.