Przepis na : obiad
Pierogi z botwinką i twarogiem to moje odkrycie z zeszłego roku. Sezon na botwinkę w pełni więc warto, chociaż raz skusić się i spróbowac tego smaku. Próbowałam już pierogów z botwinką i fetą, ale farsz jest jak dla mnie zdecydowanie za instensywny. Feta jest dość dominująca i słona dlatego zastąpiłam ją naszym polskim twarogiem. Pierogi nabrały lekkości i smakują mi o wiele bardziej. Możecie dowolnie dopasować sobie proporcje składników. Dodać więcej czosnku, albo zrobić bardziej botwinkowe lub twarogowe. Panuj... czytaj dalej...
Znajdziesz tu przepisy, które z łatwością można przygotować w każdej kuchni. Miło mi będzie jeżeli ugotujesz coś z mojego przepisu. Podziel się ze mną informacją - sprawisz mi ogromną przyjemność. Witaj w Pieguskowej Kuchni