FASZEROWANE UDKA KURCZAKA

FASZEROWANE UDKA KURCZAKA

FASZEROWANE UDKA KURCZAKA

Przepis na : obiad

Fajna propozycja obiadowa lub imprezowa. Faszerowane pałki kurczaka zawsze cieszyły się zainteresowaniem na stole. Nie przerażajcie się wyciąganiem kości – to wcale nie jest takie trudne. Z każdym kolejnym kawałkiem będzie Wam szło coraz lepiej. Nadzienie można samemu sobie skomponować, mi jednak najbardziej smakują w tym, klasycznym zestawieniu. Polecam bo to bardzo smaczne danie FASZEROWANE UDKA KURCZAKA 8 pałek z kurczaka grzyby suszone (mogą być pieczarki) 1 cebula 1 papryka czerwona przyprawy 50 g m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieguskowa Kuchnia

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

piegusekpiegusek

Znajdziesz tu przepisy, które z łatwością można przygotować w każdej kuchni. Miło mi będzie jeżeli ugotujesz coś z mojego przepisu. Podziel się ze mną informacją - sprawisz mi ogromną przyjemność. Witaj w Pieguskowej Kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurczak, grzyby, pałki kurczaka, mięso, papryka, udka z kurczaka, udka , pieczarki, dania z kurczakiem, dania obiadowe, boże narodzenie, obiad, kolacja, mięsa pieczone, kurczak z papryką , kurczak z pieczarkami, kurczak pieczony, pieczone udka, papryka faszerowana, pieczarki do obiadu

Inne przepisy z Pieguskowa Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.