Przepis na : obiad
Kubańskie rytmy płyną z głośników, papryki z meksykańskim farszem na talerzu, dobre samopoczucie, tylko lata za oknem brakuje... zimy z resztą też. O tej bliżej nieokreślonej porze roku, gdy za oknem pada deszcz, jest +10 stopni, nie wiadomo czy to jesień czy już może wiosna, odrobina egzotyki rodem z Ameryki Środkowej może poprawić nastrój. Dlatego zapraszam na faszerrrowane paprrryki. Składniki: 2-3 dowolnego koloru papryki, 2 świeże pomidory lub pół puszki krojonych pomidorów, 1 czerwona cebula, 1 ząbek czosnku... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...