Pyszny i pulchniutki, na kakaowym spodzie - na pewno Wam posmakuje. Zaraz po upieczeniu spód mocno się kruszy, ale po kilku godzinach ładnie wilgotnieje. Zapraszam do częstowania się :-) Sernik rosyjski SERNIK ROSYJSKI Blacha 21 x 31 cm Na ciasto: 250 g mąki pszennej 40 g kakao 50 g cukru pudru 1 cukier wanilinowy 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1 jajo 150 g masła roślinnego Masa serowa: 600 g mie... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.
Czytaj dalej...