Przepis na : obiad
Sezon na szparagi nie trwa zbyt długo, więc warto z niego w pełni korzystać. Osobiście uwielbiam szparagi w każdej formie, więc staram się przygotowywać z nimi jak najwięcej potraw. Tym razem zagościły u mnie w naleśnikach i muszę przyznać, że tworzą smaczne połączenie. SKŁADNIKI Naleśniki: 3 jajka duża szczypta soli 300 ml mleka 3,2% 100 ml wody 50 ml oleju rzepakowego 200 g mąki pszennej tortowej 100 g mąki pełnoziarnistej (pszennej lub orkiszowej) Farsz: 400 g piersi z kurczaka oliwa 900 g rozdrobnionego mro... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...