Przepis na : kolacja
Większość z nas często robi naleśniki. Może więc pora zaskoczyć swoich bliskich zupełnie innymi smakami? Ja przygotowałam zielone naleśniki ze szpinakiem, twarogiem, maślanką, mąką orkiszową (w tym również pełnoziarnistą) podane z niezwykłą konfiturą wiśniową, bo w wersji rozgrzewającej z pikantną nutą. SKŁADNIKI Na naleśniki: 3 jajka szczypta soli 50 g cukru trzcinowego 250 g twarogu półtłustego 3 łyżki oleju rzepakowego Wielkopolski 400 ml maślanki 120 g mrożonego szpinaku 150 g mąki orkiszowej jasnej typ 650... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...