Przepis na : kolacja
Za zrobienie hummusu zabieram się już rok, ale zawsze coś mi stało na przeszkodzie. Byłam bardzo ciekawa jego smaku, a zarazem obawiałam się czy mi będzie smakować. Rozglądając się w sieci trafiłam na bloga Jadłonomia i właśnie przepisem z tej strony się kierowałam. Sam hummus bardzo mi zasmakował i jadam go bez zbędnych dodatków, tylko z oliwą i szczyptą słodkiej papryki. Rozsmarowując pastę na pieczywie nie żałuję sobie :-) SKŁADNIKI 1 szklanka suchej ciecierzycy 2 łyżeczki sody 1 szklanka jasnej pasty ta... czytaj dalej...
Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...