Jeżeli lubisz paprykę, to ta właśnie uduszona na patelni z cebulą jest właśnie dla Ciebie.Na gorąco i na zimno.Jako dodatek do mięs i nabiału, albo po prostu do pieczywa.Cebulka dodatkowo podkreśla smak papryki i daje słodki akcent.- trzy papryki- 2 średnie czerwone cebulę- 1 łyżka koncentratu pomidorowego- sól- olej do smażeniaPaprykę kroimy na pół i czyścimy z gniazda nasiennego, dobrze myjemy i kroimy na kawałkiCebulę obieramy i kroimy w piórka 5 mm .Rozgrzewamy olej, wrzucamy wszystko na patelnię, po... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Lubię gotowanie szybkie i bez konserwantów, takie które odżywi moje ciało i duszę, nie zawsze dietetyczne ale zawsze smaczne