Awokado

Awokado

Awokado

Ja jako awokadożerca, jestem zmuszona pokazać opcje, które stosuję.Szybko, obłędnie smacznie i zdrowo.Oczywiście mój zielony przyjaciel musi być bardzo dojrzały, inaczej nie smakuje, najczęściej dojrzewa 4 dni po zakupie.Awokado przecinamy na pół, wyciągamy pestkę i obieramy ze skóry. Gdy jest idealnie dojrzały, nie sprawia to absolutnie żadnego problemu. Następnie kroimy jak nam się chce i delikatnie solimy, oraz skrapiamy sokiem z połowy cytryny.Myjemy sporą garść sałaty roszponki, oraz prażymy ziarna słone... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pasje Jolki

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Autor

Pasje Jolki KarczPasje Jolki Karcz

Lubię gotowanie szybkie i bez konserwantów, takie które odżywi moje ciało i duszę, nie zawsze dietetyczne ale zawsze smaczne

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

awokado, przekąska, przekąski, zdrowe przepisy, słonecznik, roszponka, sałata, chleb, szybkie przekąski, chleb z ziarnami

Inne przepisy z Pasje Jolki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.