Pierogi z kapustą i grzybami oraz olejem lnianym

Pierogi z kapustą i grzybami oraz olejem lnianym

Pierogi z kapustą i grzybami oraz olejem lnianym

Przepis na : obiad

Pierogi z kapustą i grzybami to kolejna propozycja pierogów. u mnie w domu przygotowane są głównie w post oraz w okresie świątecznym, np. na Wigilię. Zazwyczaj zamiast oleju lnianego dodaję olej konopny (wspaniały, niepowtarzalny smak i aromat). Ale olej lniany też świetnie się sprawdza w przypadku tych pierogów - polecam! Składniki:Farsz: 1 kg kiszonej kapusty 120 g suszonych grzybów cebula jajko sól, pieprz 2 łyżki oleju lnianego Zielony Nurt liście laurowe ziele angielskie Ciasto:   400 g mąki   ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pasja Smaku

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Autor

PasjaSmaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, pierogi z kapusta i grzybami, pierogi przepis, pierogi, cebula, kapustą, kapusta kiszona, ciasto, susz, jajko, świąteczne, zupa grzybowa, świąteczne przepisy, mąka, obiad, warzywa, boże narodzenie, ciasto na pierogi, dania obiadowe, jajka z farszem, pierogi przepis ciasto, gotowana kapusta kiszona, ciasto na boże narodzenie, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Pasja Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.