Nigdy wcześniej nie jadłam chorizo, ale jako, że mam słabość do tradycji i kultury Hiszpanii, to postanowiłam spróbować także namiastki jej kuchni. Do tego ulubiony makaron i oliwki. A także... ale o tym poczytajcie dalej. Składniki: opakowanie makaronu Penne rigate Lubella 100 g kiełbasy chorizo 10 oliwek 1 opakowanie serka śmietankowego (np. z przyprawami) kilka gałązek świeżego tymianku 4 pomidory sól, pieprz chili Wykonanie: Makaron ugotować al dente w osolonej wodzie. Pomidory pokroić w kostkę, p... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...