Składniki:Farsz: 1 opakowanie mrożonego szpinaku2 ząbki czosnku pieprz0,5 kg twaroguSos:10-15 szt. pieczarekpół dużej cebuli0,5 l bulionuziele angielskieliść laurowy3 łyżki mąkiśmietana do zagęszczeniapieprzsólDodatkowo ok. 15 naleśników. Sposób przygotowania:1.Rozmroź szpinak z odrobiną oleju na patelni, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, dopraw solą i pieprzem, następnie wymieszaj z twarogiem. Posmaruj powstałą masą naleśniki i zwiń je w rulony.2.Oczyść pieczarki, pokrój w plasterki, podduś na tłuszczu... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...