Walenty Kania Kuchnia dla odważnych - Podroby - recenzja książki

Walenty Kania Kuchnia dla odważnych - Podroby - recenzja książki

Walenty Kania Kuchnia dla odważnych - Podroby - recenzja książki

Nigdy nie recenzowałem książek kulinarnych, ale kiedyś musi być pierwszy raz :) Mam ich pewnie z kilkadziesiąt i w sumie zbieram się od trzech miesięcy, żeby opisać Warszawskie Targi Książki, gdzie kupiłem ich bardzo dużo i z wieloma autorami miałem przyjemność porozmawiać. Z braku czasu nie jestem w stanie dokładnie ich wszystkich przeczytać w tej chwili, a chciałbym jak najlepiej opisać każdą pozycję :)  Może rozłożę to po prostu na kilka postów i będzie łatwiej :)  Co o tym myślicie ? :) Ale dziś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Parowar Faceta

Autor

ParowarFacetaParowarFaceta

Od ponad 1,5 roku paruję wszystko co złapię w ręce. ( o ile już się nie rusza i jest zjadliwe )
Jak to śpiewał kiedyś zespół Boys:
Paruję co się da i na drzewo nie ucieka
Pierś z kurczaka ta czy ta
Tu smażenia w ogóle nie ma
Czy jakoś tak to leciało ;)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

przepisy fit, fit, warzywa, sosy, curry, ciekawe przepisy, drobiowe, do pracy, przekąska, pasztet, golonka, przekąski, zupa, wątróbka drobiowa, kuchnia chińska, dania na gorąco, dania chińskie

Inne przepisy z Parowar Faceta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.