Rozgrzewająca sałatka z sałat, mięsa pieczonego z imibrem i chili

Rozgrzewająca sałatka z sałat, mięsa pieczonego z imibrem i chili

Rozgrzewająca sałatka z sałat, mięsa pieczonego z imibrem i chili

Składniki: mix sałat, mięso pieczone, pomidorki małe, papryka, słonecznik, imbir, cytryna, olej z orzechów arachidowych, sos worcester, pieprz, płatki chili. Przygotowanie: mix sałat przełożyć do miski. Do tego wkroić mięso pieczone lub duszone (ja dałam łopatkę), paprykę i pomidorki. Polać sosem z cytryny, olejem, sosem teryaki, zetrzeć kawałek imbiru (wielkość zależy od upodobań), dodać płatki chili, popieprzyć. Wymieszać, na koniec posypać pestkami słonecznika.   czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Państwo Wojtczuk gotują

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.