Prosty i szybki tajski sos do maczania wszelkiego rodzaju mięs i ryb nadając im kwaśno-ostre cytrusowe smaki. Świetnie komponuje się jako dodatek do tajskich sajgonek i wszelkiej maści spring rollsów. Można go przygotować tuż przed podaniem, choć warto pozwolić sosowi na przegryzienie się. Print Tajski sos limonkowo-chilli Course Dodatek, Sos Cuisine Tajska Keyword chilli, czosnek, do maczania, kolendra, sos, sos sojowy Prep Time 10 minutes Cook Time 5 minutes Total Time 15 minutes Servings 4 porcje Calories 76 ... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...