KURCZAK NA OSTRO W CHRUPIĄCEJ TEMPURZE

KURCZAK NA OSTRO W CHRUPIĄCEJ TEMPURZE

KURCZAK NA OSTRO W CHRUPIĄCEJ TEMPURZE

I jest! Jeden z moich ulubionych sposób przyrządzenia kurczaka – inspirowany oczywiście kuchnią tajską. Mięso w bardzo chrupiącej panierce jest idealne na każdą okazję! Świetne na rodzinny obiad – np. z frytkami i ulubioną surówką. Świetne na imprezę – ze słodkim sosem chili albo czosnkowym. Świetne na romantyczną kolację czy też na przekąskę przed tv. Robi się go niezwykle szybko ze składników, które najczęściej mamy w kuchennych szafkach. Gwarantuję, że jest to jeden z tych przepisów na k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ostra na Słodko

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

Ostra na SłodkoOstra na Słodko

http://ostra-na-slodko.pl/

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, pieczenie, kurczak, frytki, papryka, imbir, kuchnia tajska, przekąska, impreza, sosy, surówka, przekąski, kolacja, obiad, czosnkowy, kuchnia chińska, filet z kurczaka, kurczak po tajsku, sos czosnkowy, kurczak po chińsku, kurczak z papryką , mięsa pieczone, szybkie przekąski, chrupiący kurczak, szybka kolacja, mięso na obiad, szybki kurczak, przekąski na impreze, przekąska na imprezę, sos do kurczaka

Inne przepisy z Ostra na Słodko

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.