Przepis na : obiad
Share Pinterest Print Lekka, chrupiąca surówka z ogórków i rzodkiewek w sosie jogurtowym z czosnkiem. Prosty i pyszny dodatek do obiadu Składniki: 5 średnich ogórków gruntowych 1/2 pęczka rzodkiewek 2 łyżki posiekanego szczypiorku 1/2 cebuli 1 ząbek czosnku 120 g jogurtu naturalnego 1 łyżeczka oliwy z oliwek szczypta cukru sól pieprz Przygotowanie: Ogórki obrać, pokroić na cienkie plasterki i przełożyć do miseczki. Rzodkiewki umyć, pokroić na cienkie plasterki i wrzucić do ogórków. Cebulę obrać, przekroić w... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...