Surówka z kapusty pekińskiej, pora i marchewki z dodatkiem koperku to bardzo smaczny dodatek do obiadu. Zamiast śmietany można użyć jogurtu naturalnego, surówka będzie mniej kaloryczna. Przygotujecie ją w mgnieniu oka Składniki: 1/2 średniej kapusty pekińskiej 1/2 pora 1 duża marchewka 2 pełne łyżki posiekanego koperku 2 łyżki majonezu 2 łyżki śmietany lub jogurtu naturalnego 1 łyżka soku z cytryny 1 płaska łyżeczka cukru sól pieprz Przygotowanie: Kapustę pekińską cienko poszatkować i przełożyć do miski. Pora umy... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...