Sernik na zimno z borówkami

Sernik na zimno z borówkami

Sernik na zimno z borówkami

Dzisiaj sernik na zimno z twarogu i bitej śmietany z borówkami amerykańskimi na spodzie z maślanych herbatników. Przygotowałam go z borówkami, bo je uwielbiam, ale możecie użyć innych, ulubionych owoców. Sernik wyszedł pyszny i najważniejsze… jest bez pieczenia Składniki:Spód:240 g herbatników maślanych100 g masłaMasa:400 g borówek amerykańskich700 g twarogu półtłustego (mielonego)400 ml śmietany kremówki3/4 szklanki cukru pudru1/2 szklanki mleka1 opakowanie cukru waniliowego (16 g)3 łyżki żelatyny3 łyżk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jakich owoców nie powinno się ze sobą łączyć?

To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.

Czytaj dalej...

Autor

Oryginalny smakOryginalny smak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

herbatniki, sernik, pieczenie, śniadania, twaróg, bita śmietana, deser, desery, ciastka kremówki, ciasta z kremami, mielone, cytryna, ciasteczka, bez pieczenia, dekoracje, sernik bez pieczenia, serniki na zimno, sernik na zimno, sernik pieczony, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto, sernik bez pieczenia z twarogu, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasto, kruche ciasta, ciasto z bezami, ciasto na zimno, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Oryginalny smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.