Share Pinterest Print Pyszny i aksamitny koktajl dyniowy z dodatkiem aromatycznych przypraw. Idealny na jesienne dni. Do jego przygotowania użyłam dyni hokkaido , która ma intensywny pomarańczowy kolor. Gotowy korzenny koktajl dyniowy podałam z bitą śmietaną i szczyptą cynamonu Składniki: 2 szklanki purée z dyni 1 szklanka mleka z nerkowców (lub zwykłego) 3/4 szklanki soku pomarańczowego około 3 łyżek płynnego miodu 1/2 łyżeczki suszonego imbiru 1/2 łyżeczki cynamonu 1/5 łyżeczki zmielonych goździków 1/4 łyżeczki ... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...