Przepis na : deser
Miseczki z płatków kukurydzianych wypełnione pysznym, aromatycznym, kokosowym puddingiem z tapioki, pachnącym imbirem i trawa cytrynową. Idealny początek dnia lub… deser Dekoracja to również tapioka, ale gruba. Ugotowane kulki obtoczyłam w uprażonych wiórkach kokosowych. Skusicie się? Składniki (na 4 miseczki): Miseczki kukurydziane: 3 szklanki płatków Lubella Corn Flakes – pełne ziarno 1 łyżka oleju kokosowego 3 łyżki płynnego miodu 2 łyżki wody Pudding z tapioki: 1 i 1/3 szklanki mleka kokosow... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...