Przepis na : obiad
Share Pinterest Print Fasolka szparagowa z pomidorkami koktajlowymi i parmezanem to świetny dodatek do obiadu, dań z grilla lub samodzielny lekki posiłek. Proste danie z kilku składników. Sezon na fasolkę trwa, więc korzystajmy póki możemy Fasolka szparagowa z pomidorkami koktajlowymi i parmezanem Składniki: 300 g fasolki szparagowej 200 g pomidorków koktajlowych 1 duży ząbek czosnku 2 łyżki startego parmezanu (lub grana padano) 2 łyżki oliwy 1/2 łyżeczki tymianku 1/2 papryczki chili sól Przygotowanie: Faso... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...