(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Tradycyjna potrawa kuchni polskiej. Poznaj najlepszy sprawdzony przepis na rybę po grecku. Rybkę można podawać zarówno na ciepło jak również zimno. Moja rodzina uwielbia obie wersje. Pieczone kawałki rybki pod warzywną pierzynką to prawdziwy raj dla podniebienia. Rybka nie jest tylko daniem świątecznym, można ją przygotować na różne okazje, a także np. na zdrowy i pyszny obiadek. Przepis warty wypróbowania. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ry... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...