GOFRY ŁUBINOWE (keto, bez glutenu i cukru, redukcja)

GOFRY ŁUBINOWE (keto, bez glutenu i cukru, redukcja)

GOFRY ŁUBINOWE (keto, bez glutenu i cukru, redukcja)

Przepis na : śniadanie

5/5 - (1 ocen) Niskokaloryczne i bezcukrowe gofry łubinowe! Idealne dla osób na diecie bez glutenu lub niskowęglowodanowej. Pyszne, lekkie i sycące! Dzięki wyższej zawartości białka ucieszą się z nich ci, których celem jest redukcja wagi. W zależności od użytych dodatków sięgną po nie także osoby na adaptacji lub z innym celem dietetycznym. Polecam także inne przepisy na gofry. Składniki – gofry łubinowe (3 sztuki) 2 jajka 20 g oleju MCT 40 g śmietany 30% 30 g jogurtu skyr naturalnego 40 g mąki łubinowej 2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ola la LCHF

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi 0

W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi B

Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi A

Spożywanie produktów, które są szczególne istotne dla danej grupy krwi pomaga oczyszczać organizm z toksyn, które mogą być gromadzone w tkance tłuszczowej.

Czytaj dalej...

Autor

Ola la LCHFOla la LCHF

Mam na imię Ola i od 2013 roku jestem fanką LCHF i ketozy, dzięki którym udało mi się schudnąć 25 kg oraz odzyskać zdrowie. Ola la LCHF to blog o odżywianiu wg modelu LCHF (low carb high fat). Znajdziecie tu zatem wszelkie informacje na temat diet wysokotłuszczowych i niskowęglowodanowych takich jak LCHF, ketogeniczna czy optymalna.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gofry, bezglutenowe, fit

Inne przepisy z Ola la LCHF

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.